Duo

Airfee luchtreiniger DUO is een 100% stille, filterloze luchtreiniger geschikt voor ruimtes tot 24 m².

Het maakt gebruik van revolutionaire gepatenteerde TSS ™ technologie en is daarmee een natuurlijke oplossing voor astma, allergieën, schimmel en vervuilde lucht. De resultaten van Airfree zijn in een groot aantal onafhankelijke tests vastgesteld door internationale laboratoria.

Verwijdert vervelende geurtjes
Optioneel kan men een speciale geur capsule gebruiken voor bijvoorbeeld sigaretten rook en/of kookluchten. Deze kan men aan of uit zetten wanneer nodig terwijl het toestel gewoon de lucht blijft reinigen. Hierdoor ruikt je huis schoon en fris. In de verpakking van de Airfree DuO zit 1 capsule, die afhankelijk hoe vaak hij gebruikt wordt, ongeveer 6 maanden meegaat. De capsules zijn ook los te verkrijgen (set van 2).

Hoe werkt Airfree?
Het proces werkt op vrijwel dezelfde manier als het steriliseren van water door het te koken; wanneer water wordt gekookt, worden de micro-organismen die het bevat geëlimineerd. Op dezelfde manier zuigt Airfree continu lucht uit de kamer, verwarmt het tot meer dan 200 ºC en steriliseert het onmiddellijk. De gezuiverde lucht wordt vervolgens in het apparaat gekoeld voordat deze naar de kamer wordt teruggevoerd.

Wat verwijdert Airfree?
De natuurlijke Airfree® TSS ™ technologie vernietigt daarmee 99.99% van de micro-biologische luchtvervuiling. In plaats van het op te vangen in filters, vernietigt Airfree schimmels, bacteriën, virussen, huisstofmijt, pollen, organische geuren en allergenen. Het beschermt daardoor effectief.

Geen filters nodig
Airfree reinigt 24 uur per dag de lucht die u inademt. Na plaatsing heeft u er geen omkijken meer naar. Doordat Airfree geen gebruikt maakt van filters hoeft u dus ook geen dure vervangingsfilters aan te schaffen.

100% stil
Airfree is ideaal voor in de slaap/babykamer of huiskamer omdat het volledig geen geluid maakt.

Het is een geweldig product voor mensen met allergieën, astma of andere aandoeningen van de luchtwegen.

Belangrijkste specificaties zijn:
✔ Geschikt voor ruimtes tot 24m2
✔ incl 1 geurcapsule
✔ nooit filters te vervangen
✔ 100% stil
✔ Eco vriendelijke technologie
✔ 50 watt met ventilator uit / 52 Watt met ventilator aan
✔ Gewicht: 1.5 kilo
✔ Er komen geen ozone of ionen vrij
✔ Compact, draagbaar ontwerp
✔ Afmetingen (LxBxH): 21,5 x 21,5 x 26,5
✔ 2 jaar garantie


Bedrijf Airfree
Fabrikantcode DUO
EAN 5604770000625
Capaciteit 24m²
Serie DUO
Gewicht 0KG
Garantie (maanden) 24
Afmetingen (LxBxH) 0CM x 0CM x0CM