Airfree Fit 40

Airfee luchtreiniger FIT40 is een 100% stille, filterloze luchtreiniger geschikt voor ruimtes tot 16 m²  voor bevestiging aan de muur.

Het maakt gebruik van revolutionaire gepatenteerde TSS ™ technologie en is daarmee een natuurlijke oplossing voor astma, allergieën, schimmel en vervuilde lucht. De resultaten van Airfree zijn in een groot aantal onafhankelijke tests vastgesteld door internationale laboratoria. 

Hoe werkt Airfree? 
Het proces werkt op vrijwel dezelfde manier als het steriliseren van water door het te koken; wanneer water wordt gekookt, worden de micro-organismen die het bevat geëlimineerd. Op dezelfde manier zuigt Airfree continu lucht uit de kamer, verwarmt het tot meer dan 200 ºC en steriliseert het onmiddellijk. De gezuiverde lucht wordt vervolgens in het apparaat gekoeld voordat deze naar de kamer wordt teruggevoerd..

Wat verwijdert Airfree?
De natuurlijke Airfree® TSS ™ technologie vernietigt daarmee 99.99% van de micro-biologische luchtvervuiling. In plaats van het op te vangen in filters, vernietigt Airfree schimmels, bacteriën, virussen, huisstofmijt, pollen, organische geuren en allergenen. Het beschermt daardoor effectief. 
Airfree reinigt 24 uur per dag de lucht die u inademt en is geheel geluidloos. Na plaatsing heeft u er geen omkijken meer naar. Doordat Airfree geen gebruikt maakt van filters hoeft u dus ook geen dure vervangingsfilters aan te schaffen.

Het is een geweldig product voor mensen met allergieën, astma of andere aandoeningen van de luchtwegen. 

Belangrijkste specificaties zijn:
 Geschikt voor ruimtes tot 16m2
 voor bevestiging aan de muur
 nooit filters te vervangen
 100% stil
 Eco vriendelijke technologie
 33 watt vermogen
 Gewicht: 0,7 kilo
 Er komen geen ozone of ionen vrij
 Afmetingen (LxBxH): 15,55 x 9 x 30.5
 2 jaar garantie

 

 


Bedrijf Airfree
Fabrikantcode Fit 40
EAN 5604770900017
Capaciteit 16m²
Serie Fit
Gewicht 0.7KG
Garantie (maanden) 24
Afmetingen (LxBxH) 15CM x 9CM x30CM