Tulip 80

Airfree Tulip 80 is een 100% stille, filterloze luchtreiniger geschikt voor ruimtes tot 32 m² met een geïntegreerd, dimmer gecontroleerd multi-kleuren nachtlampje.

Het maakt gebruik van revolutionaire gepatenteerde TSS ™ technologie en is daarmee een natuurlijke oplossing voor astma, allergieën, schimmel en vervuilde lucht. De resultaten van Airfree zijn in een groot aantal onafhankelijke tests vastgesteld door internationale laboratoria.

Hoe werkt Airfree?
Het proces werkt op vrijwel dezelfde manier als het steriliseren van water door het te koken; wanneer water wordt gekookt, worden de micro-organismen die het bevat geëlimineerd. Op dezelfde manier zuigt Airfree continu lucht uit de kamer, verwarmt het tot meer dan 200 ºC en steriliseert het onmiddellijk. De gezuiverde lucht wordt vervolgens in het apparaat gekoeld voordat deze naar de kamer wordt teruggevoerd.


Wat reinigt Airfree?

Airfree vernietigt:

  • schimmel
  • huisstofmijt
  • bacteriën
  • virussen
  • pollen
  • huidschilfers van huisdieren
  • sigaretten & andere organische geuren
  • en andere organische allergenen

Airfree reinigt 24 uur per dag de lucht die u inademt en is geheel geluidloos. Na plaatsing heeft u er geen omkijken meer naar. Het is een geweldig product voor mensen met allergieën, astma of andere aandoeningen van de luchtwegen.
 

Belangrijkste specificaties zijn:
✔ Geschikt voor ruimtes tot: 32 m2
✔ Geen filters
✔ 100% stil
✔ compact en draagbaar
✔ Met exclusieve gepatenteerde Thermodynamic TSS Technologie, Airfree past hetzelfde concept toe als kokend water; door hitte vernietigt het micro- organisme
✔ onafhankelijk getest in ISO laboratoria over de gehele wereld
✔ Airfree vernietigt schimmel, huisstofmijt, bacteriën, virussen, pollen, huidschilfers van huisdieren, organische geuren en andere organische allergenen
✔ Verlaagt schadelijke ozonwaardes binnenshuis
✔ 2 jaar garantie
✔ Lage energie verbruik: 45 W
✔ afmetingen: Diameter: 14.5 cm / Hoogte: 33 cm
✔ Geproduceerd in Europa


Bedrijf Airfree
Fabrikantcode Tulip 80
EAN 5604770000809
Capaciteit 32 m2
Serie Tulip
Gewicht 0KG
Garantie (maanden) 24
Afmetingen (LxBxH) 0CM x 0CM x0CM