Tulip babyair

Airfree Tulip Babyair is ontworpen om de slaapkwaliteit van uw kind te helpen verbeteren door de lucht te zuiveren die ze inademen. Babyair biedt ook een unieke ster en maanvormige sterren nachtlichtprojectie die zorgt voor een aangename en rustgevende interactieve omgeving voor baby's, kinderen en ouders. De projectie is instelbaar en er is de keuze uit de kleuren blauw, groen en rood.

Airfree maakt gebruik van revolutionaire gepatenteerde technologie. In Airfree's keramische cel worden micro organismes e.d. onder een temperatuur van ca. 230 graden Celsius efficiënt en geruisloos uitgeschakeld. De resultaten van Airfree zijn in een groot aantal onafhankelijke tests vastgesteld door internationale laboratoria.

Hoe werkt Airfree?
De natuurlijke Airfree® TSS ™ technologie maakt gebruik van verwarmde lucht door de schimmels, bacteriën, virussen, huisstofmijt, pollen en allergenen uit de lucht te vernietigen i.p.v. op te vangen in filters en beschermt daardoor effectief. U hoeft dus nooit dure filters te vervangen, wat toch al gauw tussen de 50 -100 euro per jaar scheelt.

Airfree reinigt 24 uur per dag de lucht die u inademt en is geheel geluidloos. Na plaatsing heeft u er geen omkijken meer naar. Het is een geweldig product voor mensen met allergieën, astma of andere aandoeningen van de luchtwegen.

Belangrijkste specificaties zijn:
✔ Geschikt voor ruimtes tot: 32 m2
✔ Geen filters
✔ 100% stil
✔ compact en draagbaar
✔ Met exclusieve gepatenteerde Thermodynamic TSS Technologie, Airfree past hetzelfde concept toe als kokend water; door hitte vernietigt het micro- organisme
✔ onafhankelijk getest in ISO laboratoria over de gehele wereld
✔ Airfree vernietigt schimmel, huisstofmijt, bacteriën, virussen, pollen, huidschilfers van huisdieren, organische geuren en andere organische allergenen
✔ Verlaat schadelijke ozonwaardes binnenshuis
✔ Instelbare ster/ nachtlamp projectie
✔ 2 jaar garantie
✔ Lage energie verbruik: 48 W
✔ afmetingen: Diameter: 14.5 cm / Hoogte: 33 cm
✔ Geproduceerd in Europa


Bedrijf Airfree
Fabrikantcode Tulip Babyair
EAN 5604770000571
Capaciteit 32m2
Serie Tulip
Gewicht 0KG
Garantie (maanden) 24
Afmetingen (LxBxH) 0CM x 0CM x0CM