Blendtec
Ben je een fanatieke sporter en ben je op zoek naar een kwaliteitsblender die jou ondersteunt bij het naleven van een gezonde levensstijl? Of ben je een gepassioneerde thuiskok en u wilt een blender die meer kan dan alleen milkshakes maken? Dan is een Blendtec Blender iets voor jou!
Deze power blenders beschikken over een enorm vermogen en kunnen het zwaardere blenderwerk makkelijk aan!  Of het nu gaat om groenten, besjes, nootjes of ijs. niets blijft over in deze krachtpatser. Blendtec is dus niet zo maar een blender, het is een  “alles in 1” apparaat. Je kan er van alles mee maken zoals soep, ijs, salsa’s, pindakaas, beslag, babyvoeding en nog veel meer. Maar natuurlijk ook heerlijke smoothies!

Wat maakt Blendtec nu de beste blender? Hier zijn 5 zaken waarop Blendtec zich onderscheid:

1) De makkelijk te reinigen kan
Het unieke ontwerp van de kan zorgt ervoor dat de ingrediënten naar het mes toe stromen, in plaats van dat ze continue ronddraaien in een cirkel. Op die manier blijven er geen resten achter. Na gebruik vul je de kan met een beetje warm water en een paar druppels afwasmiddel. Met de reinigingsfunctie of het puls programma (afhankelijk van het model), start je de automatische reinigingscyclus.
2) Duurzaam, veilig mes
Blendtec blenders hebben een mes van gehard staal, wat 80% dikker en 10 keer sterker is dan die van andere blenders. Ze zijn tevens stomp en niet scherp.Waarom? Een mes dat meer dan 480 km per uur ronddraait hoeft niet scherp te zijn om de klus te klaren. In plaats van het afsnijden van ijs en bevroren fruit, verpulvert het grote stompe mes alle ingrediënten. En het is ook nog veilig schoon te maken!
3) Eenvoudige bediening
Blendtec blenders zijn voorzien van touch bedieningspanelen die er niet alleen mooi uit zien, maar die het blenden en schoonmaken een heel eenvoudig klusje maken.
4) Onbreekbare aandrijfas
De aandrijfas zorgt er voor dat het mes ronddraait gebruikmakend van het vermogen van de motor. Een blender met zo’n groot vermogen als een Blendtec, heeft een duurzame aandrijfas nodig.In plaats van te vertrouwen op kunststof onderdelen die kunnen afbreken, zijn alle Blendtec blenders voorzien van een gehard metalen schijf -aansluiting. Hij schiet nooit weg en hoeft niet te vervangen worden, dus het is bestand tegen intensief gebruik.
5) Ultra high speed motor
Blendtec blenders zijn voorzien van de meest krachtige motoren in de industrie. Onze motoren kunnen zelfs de zwaarste ingrediënten aan, zoals ijs, bevroren fruit en rauwe groenten, om zo een ​​perfect gladde structuur te creëren.