Mysoda
Mysoda is een Fins bedrijf wat design bruiswater toestellen ontwerpt en fabriceert. 
Het zijn echte eye catchers die het verdienen om gezien te worden. 

Mysoda heeft als doel is om u te helpen bruisende momenten te creëren die de hulpbronnen van de planeet niet roekeloos belasten. Daarom hebben ze ervoor gekozen om bruiswatermakers te bouwen van duurzaam biocomposiet in plaats van fossiel plastic. Ze verbeteren de producten voortdurend en streven naar een kleinere ecologische voetafdruk.

Mysoda is de meest milieuvriendelijke manier om van uw bruisend water te genieten. Mysoda Woody & Toby worden gemaakt van  op hout gemaakt biocomposiet wat voor bijna 100% komt uit natuurlijke grondstoffen. Het is net zo sterk als plastic, maar is dus niet schadelijk voor de planeet. Het is 60% polypropyleen (gemaakt van ruwe tallolie) en 40% houtvezel. Beide grondstoffen zijn bijproducten van zagerij- en pulpindustrieën en daarom hoeven er geen bossen meer te worden gekapt. En de CO2 cilinders worden gevuld dmv windenergie en de traditionele plastic doppen van de CO2 cilinders zijn vervangen door exemplaren van suikerriet.

Met het bruiswatertoestel van Mysoda ben je op een stijlvolle manier bewust bezig met het milieu. Door zelf je bruiswater te maken verbruik je minder plastic.

  Nu downloaden