OX60DRB wijnkoelkast

Met de elegante Temptech OX60DRB wijnkoelkast bewaar je 46 flessen altijd op de juiste temperatuur. De greeploze wijnklimaatkast, met LED verlichting en houten leggers, beschikt over twee geljike temperatuurzones. Zo kun je bijvoorbeeld je rode en witte wijn apart van elkaar bewaren en je kan zelf kiezen of welke wijn je boven of onder legt. In de OX60DRB houd je je wijn op smaak in een geschikte omgeving. De speciale wijnkoelkasten compressor zorgt dat deze nauwelijks geluid maakt.

Juiste en stabiele temperatuur 
In totaal bewaar je maximaal 46 (bordeaux) flessen. De wijnkast heeft twee temperatuurzones (5-20 °C, 5-20 °C) die dankzij de inverter motor afzonderlijk kunnen worden geregeld. Dit maakt het gemakkelijk om zowel mousserende/witte wijn als rode wijn kant-en-klaar te hebben. Je kan zelf kiezen of in welk gedeelte je witte of rode wijn wilt bewaren.

De temperatuur is eenvoudig in te stellen op het touch panel van de wijnkast. Wij raden u aan uw witte en mousserende wijn op 8°C en uw rode wijn op 14°C te bewaren 

Beschermende bewaarcondities 
De wijncollectie wordt veilig en veilig opgeslagen achter de UV-beschermde glazen deur, die beschermt tegen schadelijke UV-stralen en hitte die de wijnkast kan binnendringen. De wijnkast is uitgerust met ventilatoren die de lucht in de wijnkast circuleren, waardoor een constante en stabiele temperatuur wordt gehandhaafd. Het condenswater in de wijnkast wordt hergebruikt en zorgt voor een optimale luchtvochtigheid in de wijnkast. Actief koolfilter zorgt voor frisse en schone lucht in de wijnkast. 

Laag energieverbruik en effectieve koeling met weinig trillingen 
De wijnkast heeft een energieverbruik met energieklasse G. De koeling in de wijnkast wordt geproduceerd door onze stille compressor die zeer weinig geluid afgeeft. Behalve dat hij stil is, rust de compressor op onze speciaal ontwikkelde vibratiebumpers die ervoor zorgen dat de wijn niet wordt blootgesteld aan schadelijke trillingen. 

Dit model is zowel volledig in te bouwen en als vrijstaand te gebruiken en is verkrijgbaar in het zilver, wit en zwart. 

Belangrijkste specificaties zijn: 
 46 flessen (bordeaux formaat) 
 2 fysieke temperatuur zones; 5-20°C / 5- 20 °C 
 optimale vochtigheid * (50-80%) 
 6 beukenhouten draagplateaus 
 Temperatuurindicatie/soort display: digitaal op paneel 
Mogelijkheid om de draairichting van de deur aan te passen. 
 voor inbouw (nis 60 cm) als vrijstaand 
 in hoogte verstelbaar 
 145 liter inhoud 
 gewicht 47 kilo 
 UV werend glas 
 Wit LED verlichting 
 Actief koolfilter 
 Geluidsniveau: 39 dBa 
 geïntegreerd verwarmingselement 
 spanning: 220-240 V. 
 Energieklasse; G

 Triple beglazing
 gemiddeld jaarlijks verbruik: 106kWh 
 Afmetingen: 59,5*57*80 cm 
 2 jaar garantie aan huis


Bedrijf Temptech
Fabrikantcode OX60DRB
EAN 7090013678504
Capaciteit 46 (bordeaux) flessen
Serie Oslo serie
Gewicht 0KG
Garantie (maanden) 24
Afmetingen (LxBxH) 0CM x 0CM x0CM