Mill
Het Noorse merk Mill ontwerpt, produceert en brengt verwarming en klimaat producten op de markt met een prachtig Scandinavisch design. Mill is gepassioneerd over het creëren van mooie en functionele producten. De producten die ze maken zijn een deel van het interieur van duizenden huizen, en dat is iets Mill waar erg trots op is. 

“Hygge is een Noorse woord dat de afgelopen jaren ook wordt gebruikt in culturen buiten Scandinavië. Het woord “hygge” wordt vaak gebruikt om een bepaalde sfeer uit te drukken. De essentie van “hygge” is het creëren van een fijne warme sfeer, genieten van de goede dingen in het leven met fijne mensen om je heen.
Mill gaat over “hygge” en de Scandinavische levensstijl. Mill wil graag dat haar klanten een gezellig, warm en comfortabele woning hebben, ongeacht de temperatuur buiten.
Door het koude weer in Scandinavië brengen ze daar veel tijd binnenshuis door. Het is daarom voor hen belangrijk om een mooi huis te hebben in een comfortabele temperatuur en binnenklimaat. Mill biedt je beide: prachtig design en comfortabele en efficiënte producten.
 
Keep warm with style!

Het assortiment van Mill bestaat uit:
- ventilatie kachels
- convector kachels
- Olieradiatoren
- paneelverwarming

Klik op onderstaande link voor meer product informatie of kijk op https://www.millstore.nl/