Wilfa
Wilfa is een in Noorwegen gevestigd bedrijf uit 1948 en is vandaag de dag een van de toonaangevende leveranciers van elektrische huishoudelijke apparaten in Scandinavië. Wilfa is een merk met focus op design, kwaliteit, veiligheid en innovatie. Onze visie is om een ​​betere ervaring van het dagelijks leven te creëren en om krachtige huishoudelijke producten te leveren.

In de afgelopen jaren heeft Wilfa zich gespecialiseerd in koffiemachines in modern Scandinavisch design zoals de Classic Coffee Maker, de Svart Optimal en de Precision, een koffiezetter met een ongekende stabiliteit van de temperatuur en een groot aantal innovatieve functies, ontwikkeld in samenwerking met de Barista Wereldkampioen Tim Wendelboe.

Wilfa heeft als Noors bedrijf een sterke focus op het milieu en het verminderen van onze impact op het milieu. Daarom hebben we ons eigen milieumanagementsysteem ontwikkeld waarin we onze milieu-impact meten. Wilfa is sinds 2019 een erkend Lighthouse-bedrijf en zal in 2020 gecertificeerd zijn volgens de ISO14001-milieucertificering. Sinds 2018 investeren we ook in CO2-quota zodat we klimaatneutraal zijn op alles binnen het personenvervoer, goederenvervoer, kantoor etc.

Goed nieuws! Op alle producten van Wilfa aangeschaft na 1 september 2020 bieden we 5 jaar garantie!